KONZULTÁCIÓ ÉS ÁLLAPOTFELMÉRÉS (személyi edzésprogramot megelőzően)

Mielőtt a személyi edzésprogramod elindul, fontos, hogy megismerjelek. Első találkozásunk alkalmával ezért hosszan beszélgetünk. Szeretném megismerni céljaid, elképzeléseid, szeretném megtudni, hogy mennyire voltál aktív a múltban, mennyit sportoltál s jelenleg mennyi aktivitás fér bele az életedbe. Mi a motivációd, milyen hátráltató tényezők befolyásolhatják közös munkánkat. Beszélgetünk az életmódodról és táplálkozási szokásaidról. A konzultáció célja, hogy az általad átadott információk alapján a lehető legmegfelelőbb edzésprogramot dolgozhassam ki Számodra, hogy fejlődésed minél hatékonyabb legyen.

Az állapotfelmérés során különböző méréseket és fittségi teszteket végzünk, melyek elvégzése után kiértékeljük az eredményeket. Miután pontos képet kaptam fizikai állapotodról, céljaidról, motivációdról, életmódodról, egészségi állapotodról, összeállítom Számodra a megfelelő mozgásprogramot.

Ahhoz, hogy céljaid elérd, hogy az edzésprogram sikeres, hatékony legyen, Rád is szükségem van!

A munka oroszlán része a tied!

Fontos a helyes életmód kialakítása, a megfelelően összeállított étrend és annak betartása, valamint szükség lesz egy jó adag elszántságra és kitartásra. A mozgásnak rendszerként kell beépülnie az életedbe, hogy a kívánt formát ne csak néhány hónapig, hanem egy életen át fenn tudd tartani. Segítek az elindulásnál, s amíg szükséged van rám, ott leszek melletted.

A sikerhez vezető ajtó kulcsa nálad van!

KONZULTÁCIÓ ÉS ÁLLAPOTFELMÉRÉS (személyi edzésprogram nélkül)

Szeretnéd tudni, hogy jelenleg milyen formában vagy?

Kíváncsi vagy, hogy milyen az állóképességed, erőnléted?

Vajon megfelelő mozgásmintákkal rendelkezel?

Mozgásrendszeredben vannak eltérések, kompenzációk, melyek a későbbiekben sérülésekhez, kopásokhoz vezethetnek?

Fenti témákban választ kaphatsz egy konzultáció és állapotfelmérés keretén belül.

Konzultáció és komplex állapotfelmérés:

- Antropometriai vizsgálatok

- Kardió tesztek

- Erő felmérés

- Polar fitness teszt

- Testtartás vizsgálat (inspekció, palpáció, tesztek)

- B-Swot Analízis - Funkcionális mozgásvizsgálat (mobilitás, mozgásminták, egyensúly és stabilitás)

Keress telefonon (06204847884) vagy írj e-mailt (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)!